Over Auerhaan

Over Auerhaan...

Auerhaan Klimaattechiek is een ervaren dienstverlener voor de industrie, het OEM-kanaal en de installatiebranche. En niet sinds gisteren, want ventileren (met optimale warmteterugwinning), verwarmen en koelen is al meer dan twintig jaar ‘ons ding’. Als landelijk opererende totaalleverancier beleveren we daarnaast ook de woningbouw en utiliteit met een breed programma. We bedienen onze relaties vanuit ons kantoor en magazijn in Lelystad, waar ook de assemblage van (een deel) van onze producten plaatsvindt. Onze activiteiten bestaan in essentie uit het adviseren, leveren, in bedrijf stellen en onderhouden van een brede range klimaattechnische producten.

Auerhaan geeft lucht. Dat mag u gerust letterlijk nemen. Ons bedrijf heeft namelijk álles in huis om lucht te geven aan woningen, kantoren, scholen, winkels en sportcentra. Ventilatie, luchtbehandeling, warmteterugwinning, verwarming en koeling in elke denkbare toepassing, u kunt het zo gek niet bedenken of Auerhaan heeft het!

Gerenommeerde fabrikanten

Onze producten worden deels ontwikkeld in eigen beheer, voor een deel betrokken bij gespecialiseerde en internationaal gerenommeerde fabrikanten als Lemmens, FläktWoods, Koolair en Helios. Ons productassortiment verandert daarbij voortdurend van samenstelling. Alleen zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen met producten die voldoen aan de eisen van vandaag én morgen.

Lemmens logo
FläktWoods logo
Koolair logo
Helios logo


Ons bedrijf bestaat overigens al sinds 1885. Ja, u leest het goed, al meer dan 125 jaar. Mogen we dat een zekerheidje noemen? Dacht ’t wel!

Over ons team…

De medewerkers van Auerhaan Klimaattechniek maken er een sport van op zo kort mogelijke termijn samen met u tot een resultaat te komen. Een oplossing die het beste aansluit op de wensen van uw opdrachtgever(s). Doelmatig, duurzaam en met een concurrerende prijs. Een oplossing die bovendien snel gerealiseerd kan worden. Korte levertijden? We staan erom bekend! Auerhaan geeft lucht - heel aangenaam.

Duurzaam

Zorgvuldig omgaan met onze aarde betekent ook zuinig omspringen met de ons ter beschikking staande energiebronnen. De unieke Auerhaan-energielabels helpen u daarbij!

TAC - HR 90% - CO2-OKE

Veelzijdig

Auerhaan geeft met duurzame klimaattechnologische systemen lucht aan scholen, kantoren, industriële toepassingen, winkels, sportcentra, etc. Auerhaan geeft frisse lucht met een ecologisch verantwoord karakter!

Meer weten?

Voor nadere specificaties, commerciële en technische brochures van diverse producten, verwijzen we u graag naar onze website: www.auerhaan-klimaattechniek.nl
Komt u er met de site niet uit, of heeft u vragen die onze site niet beantwoordt? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Algemene documentatie

Vragen ?

Bel ons

0320 - 28 61 81

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Anti-spam vraag: Hoeveel vingers zitten er aan 1 hand?
Naam:
Email: