phone_iphone0320 – 286181
Merken  /  Aurora

Met het leveringsprogramma van Aurora speelt Auerhaan in op de vraag naar 12 en 24 volt verwarming en ventilatie. Het assortiment van Aurora biedt een grote keuzemogelijkheid op het gebied van kant-en-klare verwarmingsunits, zoals waterkachels, oliekachels, convectoren en elektrische kachels. De keuze wordt onder andere bepaald door de benodigde luchtcapaciteit, verwarmingscapaciteit en de toepassing, zoals aansluiting op een luchtverdeelsysteem of direct uitblazend.

Ook de keuze in het Aurora ventilatorprogramma is zeer groot. Zo zijn er enkel aanzuigende centrifugaal ventilatoren, dubbel aanzuigende centrifugaal ventilatoren, centrifugaal ventilatoren voorzien van twee waaiers aangedreven door een elektromotor, axiaal ventilatoren alsook dakventilatoren.

Daarnaast beschikt Aurora over een breed programma luchtmonden, luchtroosters inclusief de benodigde luchtslangen voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan o.a. ontwasemingsluchtmonden, ronde luchtmonden, rechthoekige luchtmonden en luchtroosters al of niet voorzien van instelmogelijkheden.

12/24 volt verwarming Aurora

De lichtgewicht 12/24 verwarmingseenheden van Aurora bieden een oplossing wanneer er geen 230V voedingsspanning aanwezig is.

De elementen onderscheiden zich door een licht gewicht en hoog vermogen.

 

12-24 volt ventilatoren Aurora

Het assortiment Aurora ventilatoren in 12 en 24 volt bestaat uit axiaal- en centrifugaal ventilatoren met een luchtcapaciteit van 100 m3/h - 2400 m3/h. De ventilatoren zijn ondanks hun geringe gewicht bijzonder krachtig en ze onderscheiden zich door hun lange levensduur.

 

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie