phone_iphone0320 – 286181
Merken  /  Verco

De “lucht” producten van het fabrikaat Verco zijn onderdeel van het Auerhaan leveringsprogramma. Het programma bestaat uit een breed scala luchtgordijnen en indirect gestookte luchtverwarmers op water, thermische olie of stoom. De luchtgordijnen en luchtverwarmers worden toegepast in commerciële en industriële projecten.

Luchtverwarmers Verco

Door een optimale warmtespreiding zorgen de indirect gestookte luchtverhitters van Verco voor een snelle verwarming van grote ruimtes, zoals sporthallen, fabrieksruimtes en toonzalen. Door omvangrijke mogelijkheden aan uitvoeringen en toebehoren bieden de Verco luchtverwarmers ook voor complexe situaties een oplossing.

 

Luchtgordijnen Verco

Een luchtgordijn van Verco kan aangebracht worden in elke situatie, ongeacht de hoogte of bevestiging (inbouw of opbouw): ze leveren steeds het gewenste debiet.

leveringsprogramma :

  • serie G5 : voor winkeltoepassingen, ophanghoogte tot 3 m
  • serie G9 : voor winkeltoepassingen, ophanghoogte tot 3,8 m
  • serie G7 : voor industriële deuren, ophanghoogte tot 6 m

Lucht warmtewisselaars Verco

Verco produceert op maat warmtewisselaars uit staal, vuurverzinkt of koper/aluminium. Afhankelijk van het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd worden ze gevoed door warm water, thermische olie of stoom. De batterijen, al dan niet voorzien van omkasting en ventilatoren, worden vooral toegepast voor industriële doeleinden.

 

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie