phone_iphone0320 – 286181
Warmteterugwinning  /  Woonhuisventilatie

De kwaliteit van de binnenlucht in de woonomgeving van de mens is belangrijk voor het benodigde leefcomfort. Dit hoge comfort kan gerealiseerd worden door middel van decentrale of centrale ventilatie-units voorzien van warmteterugwinning. De warmteterugwinunits (WTW) zijn voorzien van uiterst stille en energiezuinige gelijkstroommotoren met een zeer laag elektraverbruik. Hierdoor kan een optimale luchtkwaliteit met lage energiekosten worden gerealiseerd.

Woonhuisventilatie Lemmens

De woonhuis WTW-ventilatie-units van Lemmens zijn ontworpen voor vrijstaande huizen, rijtjeshuizen en vakantiewoningen met een oppervlakte tot 240 m2. De WTW-units zijn ook toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten. De maximale luchthoeveelheid bedraagt 300 of 400 m3/h met een thermisch rendement van de warmtewisselaar > 90%.

De Lemmens WTW-units kunnen worden geregeld door middel van een regelpaneeltje of via Wifi met een app (smartphone of tablet). Warmteterugwinning vindt plaats door middel van een kruisstroom platenwisselaar.

 

Woonhuisventilatie Helios

De compacte wand WTW-units en plafondunits worden seriematig met Helios easycontrols uitgerust. Hiermee presenteert Helios een nieuwe standaard in woonhuisventilatie. Door de geïntegreerde webserver en LAN-aansluiting zijn de ventilatie units in een PC-netwerk aan te sluiten. Via een gebruiksvriendelijke interface in de webbrowser zijn de units eenvoudig via de laptop of smartphone te bedienen.

 

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie