phone_iphone0320 – 286181
Luchtbehandeling  /  Filters, luchtverwarmers, geluiddempers

Voor een optimale werking van luchtbehandelingsapparatuur zijn componenten zoals filters, luchtverwarmers en geluiddempers minstens zo belangrijk als de luchtbehandelingsunit zelf. Door toepassing van deze componenten, die uiteraard perfect zijn afgestemd op de luchtbehandelingsunits van Auerhaan Klimaattechniek, bent u gegarandeerd van de aanvoer van schone en verwarmde lucht zonder hinderlijk lawaai. 

Geluiddempers Swegon

Swegon levert een breed scala aan rechthoekige en ronde geluidsdempers met aansluitflenzen. Deze geluiddempers kenmerken zich door hun unieke eigenschappen met betrekking tot installatiehoogte, brandklasse, vezelmigratiebestendig ontwerp, geluidsdemping en laag drukverlies.  

 

Filters, luchtverwarmers, geluiddempers Helios

De filters, luchtverwarmers en geluiddempers van Helios zijn perfect afgestemd op de luchtbehandelingsapparatuur in het Helios-programma, waardoor een uitermate grote flexibiliteit is gecreëerd aan mogelijkheden op het gebied van schone, warme en stille luchtbehandeling. 

 

Filters Auerhaan

Ten behoeve van een optimale werking van luchtbehandelingskasten levert Auerhaan F7 en M5 vlakfilters en zakkenfilters alsook geurfilters met actief kool. De filters zijn in alle afmetingen verkrijgbaar en de standaardafmetingen zijn zelfs uit voorraad leverbaar. 

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie