phone_iphone0320 – 286181
Luchtbehandeling  /  Overzicht

Een prettig en gezond binnenklimaat heeft een grote invloed op het welbevinden van de mens en beïnvloedt de prestaties op de werkvloer ook in positieve zin. Daarom wordt aan de luchtkwaliteit in gebouwen steeds hogere eisen gesteld. Bij Auerhaan Klimaattechniek, ervaringsdeskundige op het gebied van klimaat technische oplossingen, bent u hiervoor aan het juiste adres.

Luchtbehandelingunits

Luchtbehandelingsunits, van klein tot groot, vormen de basis van het Auerhaan leveringsprogramma. Doordat een deel van onze luchtbehandelingskasten in Lelystad wordt geassembleerd, kan het eindproduct vaak snel en tegen een zeer concurrerende prijs worden geleverd. Auerhaan k… Klik voor meer informatie

Woonhuisventilatie

De kwaliteit van de binnenlucht in de woonomgeving van de mens is belangrijk voor het benodigde leefcomfort. Dit hoge comfort kan gerealiseerd worden door middel van decentrale of centrale ventilatie-units voorzien van warmteterugwinning. De warmteterugwinunits (WTW) z… Klik voor meer informatie

Denken vanuit systemen of producten is ons vreemd. Het gebouw en haar gebruikers zijn namelijk bepalend voor de eisen die aan het gewenste systeem ten grondslag liggen en niet de product range van een willekeurige leverancier. Wij denken daarom liever in oplossingen. Omdat niet iedereen hetzelfde binnenklimaat als prettig ervaart, is het belangrijk dat de luchtbehandeling goed op de situatie wordt aangepast. Hierbij is een juiste afstemming en capaciteit erg belangrijk. Daarnaast stelt zowel de overheid als de eindgebruiker steeds hogere eisen aan luchtkwaliteit, zodat luchtbehandeling een steeds groter deel uitmaakt van de HVAC-installatie (verwarming, koeling en airconditioning).

Met compacte standaard units van het fabricaat Helios of juist met modulair samengestelde luchtbehandelingskasten van Lemmens met bijvoorbeeld een mengsectie, filtersectie, verwarmingssectie, koelsectie en ventilatiesectie of een maatwerk oplossing van Swegon heeft Auerhaan werkelijk voor elke toepassing de meest ideale oplossing.

En omdat Auerhaan een breed scala aan gespecialiseerde toeleveranciers heeft, maakt het ons niet uit welk systeem uiteindelijk uw voorkeur heeft. En dat geeft ons meteen een bijzondere voorsprong ten opzichte van andere aanbieders op de markt. U kunt bij Auerhaan Klimaattechniek rekenen op een onafhankelijk advies, een doelmatig en duurzaam systeem tegen een concurrerende prijs!

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie