phone_iphone0320 – 286181

11.07 Auerhaan; introduceert “groene” ventilatoren van Helios

De Duitse marktleider “Helios” staat voor kwaliteit en is de nummer 1 als het gaat om de ontwikkeling van energiezuinige ventilatieoplossingen. De firma Auerhaan uit Lelystad vertegenwoordigt de producten van Helios voor de Nederlandse markt.

Onder de naam “EC GreenVent” introduceert Auerhaan de nieuwe serie gelijkstroomventilatoren, toepasbaar voor een zeer groot luchtdebiet (50 – 15.000 m3/h). De EC GreenVent-serie omvat: GigaBox-ventilatieunits, MegaBox centrifugaal ventilatoren, en de InLineVent kanaal- en buisventilatoren.

In vergelijking met de huidige conventionele techniek kan “EC GreenVent” leiden tot zelfs een energiebesparing van 30% in vollastbedrijf en maar liefst meer dan 50% bij toerengeregelde ventilatortoepassingen.

Helios is de eerste fabrikant, die de EC-techniek ook mogelijk maakt voor de “grotere” luchthoeveelheden. De GigaBox ventilatie-unit is namelijk toepasbaar tot circa 15.000 m3/h. EC-techniek is de toekomst en de verwachting is dat over enkele jaren gemeengoed is. Helios loopt voor in deze ontwikkeling en is klaar voor een duurzame toekomst.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie