phone_iphone0320 – 286181

15.03 Auerhaan; Introduceert nieuwe serie axiaalventilatoren AXM

Naast het brede leveringsprogramma op het gebied van ventilatie voor de utiliteit- en woningbouw biedt Auerhaan ook veel ventilatieproducten voor de industrie. Onlangs is het programma industriële axiaalventilatoren totaal vernieuwd. De nieuwe series AXM-S (kort ventilatorhuis) en AXM-L (lang ventilatorhuis) zijn geschikt voor het verplaatsen van schone en licht vervuilde lucht. In totaal zijn 17 types verkrijgbaar met een luchtdebiet tot 225.000 m3/uur en een druk tot 2.000 Pa. 

De ventilatoren kenmerken zich door een hoog rendement en een laag geluidsniveau. De ventilatorhuizen zijn vervaardigd uit dikwandig plaatstaal met gerolde flenzen aan beide zijden en een gelaste motorsteun. De robuuste industriële axiaalwaaier is vervaardigd uit een zeer corrosiebestendige aluminiumlegering (bestand tegen zout en vocht). De waaierbladen zijn in stilstand verstelbaar. Motoren met alle motorspanningen en frequenties zijn toepasbaar, in enkel- of 3-fase uitvoeringen.

Ook kunnen de ventilatoren uitgevoerd worden met een explosieveilige (ATEX) uitvoering. Optioneel kan de complete ventilator ook worden voorzien van een ATEX-certificaat. Door het uitgebreide scala aan accessoires zijn de ventilatoren geschikt voor vele toepassingen.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie