phone_iphone0320 – 286181

Over Auerhaan Klimaattechniek

Auerhaan Klimaattechniek is een ervaren dienstverlener voor de installatiebranche, het OEM-kanaal en de industrie. En niet sinds gisteren, want ventileren, warmteterugwinning, verwarmen en koelen is al meer dan 25 jaar ‘ons ding’. Als landelijk opererende totaalleverancier beleveren we daarnaast ook de woningbouw en utiliteit met een breed programma. We bedienen onze relaties vanuit ons kantoor en magazijn in Lelystad, waar ook de assemblage van (een deel) van onze producten plaatsvindt. Onze activiteiten bestaan in essentie uit het adviseren, leveren, in bedrijf stellen en onderhouden van een brede range klimaattechnische producten.

Auerhaan geeft lucht. Dat mag u gerust letterlijk nemen. Ons bedrijf heeft namelijk álles in huis om lucht te geven aan kantoren, scholen, winkels, sportcentra en woningen. Ventilatie, luchtbehandeling, warmteterugwinning, verwarming en koeling in elke denkbare toepassing, u kunt het zo gek niet bedenken of Auerhaan heeft het!

 

Gerenommeerde fabrikanten
Onze producten worden deels ontwikkeld in eigen beheer, voor een deel betrokken bij gespecialiseerde en internationaal gerenommeerde fabrikanten als Swegon, Lemmens, Helios, Koolair, Verco en Aurora. Ons productassortiment verandert daarbij voortdurend van samenstelling. Alleen zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen met producten die voldoen aan de eisen van vandaag én morgen. Ons bedrijf bestaat overigens al sinds 1885. Ja, u leest het goed, al meer dan 125 jaar. Mogen we dat een zekerheidje noemen? Dacht ’t wel!

Over ons team…
Onze kracht zit niet alleen in een breed leveringsprogramma en korte levertijden. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden we net zo belangrijk. Auerhaan biedt naast productverkoop een uitgebreid dienstenpakket, zoals samenbouw op locatie, inbedrijfstelling etc.

 

Ook verzorgen wij oplossingen op maat, graag zelfs! Wij zien dit als een uitdaging waarbij motivatie het sleutelwoord is. Onze technische specialisten werken met passie aan mooie oplossingen. Elke dag opnieuw!

Duurzaam
Zorgvuldig omgaan met onze aarde betekent ook zuinig omspringen met de ons ter beschikking staande energiebronnen. De unieke Auerhaan-energielabels helpen u daarbij!

Veelzijdig
Auerhaan geeft met duurzame klimaattechnologische systemen lucht aan scholen, kantoren, industriële toepassingen, winkels, sportcentra, woningen etc. Auerhaan geeft frisse lucht met een ecologisch verantwoord karakter!

Meer weten?
Op deze website vindt u specificaties, commerciële en technische brochures van diverse producten. Komt u er met de site niet uit, of heeft u vragen die onze site niet beantwoordt? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie