phone_iphone0320 – 286181

Waarom Auerhaan Klimaattechniek

Sterke merken

Sterke merken

Onze producten worden deels ontwikkeld in eigen beheer, voor een deel betrokken bij gespecialiseerde en internationaal gerenommeerde fabrikanten als Swegon, Lemmens, Helios, Koolair, Verco en Aurora. Ons productassortiment verandert daarbij voortdurend van samenstelling. Alleen zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen met producten die voldoen aan de eisen van vandaag én morgen.

Professionele ondersteuning

Professionele ondersteuning

Auerhaan wil graag een partner zijn van de installateur. Ontzorgen staat ons daarbij hoog in het vaandel; vanaf de projectfase tot en met de oplevering. Mede daardoor zijn wij een gewaardeerde leverancier voor de professionele installateur.

Technische kennis

Technische kennis

De technologie waarmee wij dagelijks bezig zijn, wordt steeds complexer en intelligenter. Om van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers is naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten een hoogwaardige dienstverlening minstens zo belangrijk. Kennis van zaken met betrekking tot de strengere regelgeving als het gaat om energieverbruik, hygiëne, CO2 uitstoot etc. zijn hierbij van cruciaal belang.

Uitgebreid leveringsprogramma

Uitgebreid leveringsprogramma

Door de samenwerking van Auerhaan met toonaangevende fabrikanten heeft Auerhaan een breed assortiment producten voor velerlei toepassingen. Hierdoor is Auerhaan in staat de installateur, adviseur, eigenaar en gebruiker voor alle mogelijke projecten de meest optimale oplossing aan te bieden.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Elk gebouw is anders, wat betekent dat niet voor elk gebouw dezelfde installatie kan worden toegepast. Het leveren van maatwerk is een belangrijke kracht van ons bedrijf. Gebruikmakend van onze partners zijn wij in staat dit maatwerk te leveren. Tevens beschikken wij over een eigen assemblageafdeling waar producten op klantwens kunnen worden geproduceerd.

Systeemgarantie

Systeemgarantie

Het is belangrijk alles uit een installatie te halen wat er in zit. Onze fabrikanten Swegon en Lemmens spelen hier op in door naast de centrale unit ook de luchtverdeelcomponenten mee te nemen in het systeemontwerp. Ze bieden systeemoplossingen waarbij de diverse systeemcomponenten met elkaar communiceren, waardoor een optimale installatie kan worden gerealiseerd op het gebied van binnenklimaat en energieverbruik.