phone_iphone0320 – 286181
Verwarming en Koeling  /  Lucht warmtewisselaars

Lucht warmtewisselaars kunnen eenvoudig in het kanaal worden toegepast. Hierdoor is het mogelijk de temperatuur per zone, verdieping of ruimte na te regelen. Door op individueel niveau na te regelen kan het optimale comfort in de ruimte worden bereikt.

Lucht warmtewisselaars Lemmens

De Lemmens BA serie kenmerkt zich door degelijke bouwkwaliteit en een overzichtelijk leveringsprogramma. Door gebruik van een selectieprogramma en gestandaardiseerde batterijen kunnen we altijd een juiste berekening maken voor uw toepassing.

 

Lucht warmtewisselaars Helios

Wamtewisselaars van Helios kunnen naar keuze met elektrische of warmwater elementen worden uitgevoerd. Door de capaciteiten goed op elkaar af te stemmen is een breed toepasbaar leveringsprogramma ontstaan. Door de optionele aansturing kunt u een eenvoudige oplossing creëren voor een optimaal resultaat

 

Lucht warmtewisselaars Verco

Verco produceert op maat warmtewisselaars uit staal, vuurverzinkt of koper/aluminium. Afhankelijk van het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd worden ze gevoed door warm water, thermische olie of stoom. De batterijen, al dan niet voorzien van omkasting en ventilatoren, worden vooral toegepast voor industriële doeleinden.

 

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie