phone_iphone0320 – 286181

14.03 Auerhaan; Nieuw - warmteterugwinunits met warmtewiel

Auerhaan introduceert een compleet nieuwe serie warmteterugwinunits met een luchtcapaciteit van 100 tot 15.000 m3/h, de Total-serie. Deze serie is een aanvulling op het bestaande programma. De Global, Flat en Mural blijven ook gewoon leverbaar. Met de nieuwe Total-serie zijn veel grotere luchtcapaciteiten mogelijk.

Alle units in de Total-serie worden plug & play geleverd en zijn uitgerust met free cooling, waarmee u o.a. ’s nachts frisse buitenlucht kunt gebruiken om ruimtes af te koelen. Alle units zijn uitgerust met energiezuinige gelijkstroomventilatoren en een warmtewiel met een rendement van 75-85%.

De unit bestaat uit een zelfdragende constructie met dubbelwandige deuren en panelen met een dikte van 50 mm. Bovendien zijn ze voorzien van de geavanceerde TAC 4-regeling met onbegrensde mogelijkheden, zoals regeling op basis van CO2, luchtkwaliteit, temperatuur, luchtvochtigheid enz. Alle units kunnen werken op basis van een constante druk alsook op een constant luchtdebiet. Tevens is aansluiting op een extern gebouwbeheersysteem zoals Modbus, KNX en andere protocollen mogelijk.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie