phone_iphone0320 – 286181

21.05 ‘Onzichtbare’ schoolventilatie-unit van Swegon is unieke oplossing

Een beeld ontsierende luchtbehandelingsunit op het dak kan men soms weerhouden van het aanpakken van het ventilatieprobleem. Speciaal voor deze situaties heeft Swegon de Global LP Outdoor ventilatie-unit ontwikkeld; een platte unit die op het dak wordt geplaatst en niet of nagenoeg niet zichtbaar is vanaf straatniveau.

Een belangrijke reden te kiezen voor een ventilatie-unit op het dak is een lager geluidsniveau in het klaslokaal en het gemakkelijker uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden. Hiervoor hoeft men namelijk niet in de klas te zijn. Alles bij elkaar maakt dit deze WTW-unit dé ideale oplossing voor het ventileren van een klaslokaal of andere individuele ruimte.

De Global LP Outdoor is een WTW-unit met een hoog rendement aluminium tegenstroom platenwisselaar en wordt compleet geleverd, dus inclusief afgemonteerde regeling en bediening. De Global LP Outdoor is leverbaar in twee luchthoeveelheden: model 08 tot 1.200 m3/h en model 10 tot 1.600 m3/h.

Naast deze nieuwe decentrale oplossing voor buitenopstelling heeft Auerhaan-Klimaattechniek een keur aan andere mogelijkheden voor het optimaliseren van ventilatie in scholen en andere gebouwen. Door het uitgebreide leveringsprogramma met producten van gerenommeerde fabrikanten en een jarenlange ervaring biedt Auerhaan-Klimaattechniek voor elke situatie de meest geschikte oplossing.

 

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie