phone_iphone0320 – 286181

24.01 De Gold RX/HC unit maakt het de installateur heel gemakkelijk!

De Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunit, in Nederland geleverd door Auerhaan-Klimaattechniek, is een technisch meesterwerk. Met zijn ingebouwde inverter warmtepomp biedt deze unit niet alleen een krachtige, maar ook gebruiksvriendelijke oplossing.

Wat deze unit echt onderscheidt, is de zorgvuldige afstemming van de warmtepomp en de luchtbehandelingscomponenten in de fabriek. Niet alleen mechanisch, maar ook op het gebied van de besturing. Hierdoor kan de installateur flink wat tijd en kosten besparen, aangezien het ingenieuze ontwerp de noodzaak voor uitgebreide engineering en montage minimaliseert. Foutkosten worden ook tot een minimum beperkt, wat de efficiëntie van projectrealisatie aanzienlijk verhoogt.

De regeling en bedieningsunit bundelen de krachten van de luchtbehandelingsfuncties en de warmtepomp, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen comfort en energiezuinigheid. De besturing van de unit is 'web-based'; dus zonder moeite aan te sturen, zowel lokaal als op afstand. Volledige integratie in een gebouwbeheersysteem (GBS) via protocollen zoals MODbus of BacNet behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Met luchtcapaciteiten variërend van ongeveer 3.000 m3/h tot circa 25.000 m3/h, zijn de GOLD RX/HC units niet alleen krachtig, maar ook compact. Ze bieden zelfs ruimte voor uitbreiding van functionaliteit, wat hun veelzijdigheid nog verder vergroot. De Swegon GOLD RX/HC is een waar technologisch hoogstandje in de wereld van luchtbehandeling.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie