phone_iphone0320 – 286181

22.01 Ruimtebesparende oplossing met Swegon L-concept

De keuze voor de meest optimale luchtbehandelingskast wordt vaak beperkt door ruimtegebrek. Om te kunnen voldoen aan de huidige eisen op het gebied van energie-efficiëntie, zoals de ErP-richtlijn, is bij vervanging van de oude unit namelijk vaak een fysiek grotere luchtbehandelingskast nodig. Het is echter zelden mogelijk de grootte van de technische ruimte te veranderen.

ls oplossing voor dit probleem heeft Swegon de GOLD-serie TOP ontworpen. Bij deze luchtbehandelingskasten zitten alle aansluitingen aan de bovenzijde. Om echter nog beter en flexibeler te kunnen inspelen op elke specifieke situatie heeft Swegon de GOLD-serie uitgebreid met het L-concept.

Een luchtbehandelingskast van Swegon GOLD met L-concept is voorzien van een combinatie van aansluitingen; aan de zijkant en bovenkant. Door deze slimme oplossing kunnen grotere units wel worden geïnstalleerd op de oude plek. De beschikbare ruimte wordt efficiënt benut en er kan tegelijk ook worden voldaan aan de huidige energienormen.

De Swegon GOLD unit met L-concept zorgt ervoor dat niet gezocht hoeft te worden naar alternatieve oplossingen. Het vergroten van de bestaande technische ruimte, het plaatsen van de unit op een andere locatie in het pand, of zelfs op het dak zijn niet alleen veel ingrijpender, maar zorgen ook voor aanzienlijk hogere kosten.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie