phone_iphone0320 – 286181

15.03 Auerhaan; exclusief vertegenwoordiger voor Swegon

Swegon Zweden heeft in Auerhaan Klimaattechniek een betrouwbare partner gevonden voor de vertegenwoordiging van de Swegon-producten en systeemoplossingen op de Nederlandse markt. Voor Auerhaan zijn de Swegon-producten een prachtige aanvulling op het bestaande leveringsprogramma.

Swegon Gold warmteterugwinunits
De Swegon-groep produceert energiezuinige luchtbehandelingsunits en WTW-units met de hoogst haalbare rendementen. Bekend van Swegon zijn ook de systeemoplossingen voor winkelcentra, kantoren, hotels en industriële projecten, waarbij alle componenten inclusief regelsystemen op elkaar zijn afgestemd en met elkaar communiceren. Als enige fabrikant heeft Swegon alle warmteterugwinunits van de Gold-serie tot 50.000 m3/h Eurovent gecertificeerd en de units tot 9.000 m3/h voorzien van het passiefhuiscertificaat.

Swegon luchtverdeelcomponenten
Daarnaast heeft Swegon een zeer uitgebreid programma luchtverdeelcomponenten in een prachtig design voor het creëren van een stil en comfortabel binnenklimaat zonder tocht. Uniek is de regeling van Swegon waarbij de regelaar communiceert met alle componenten in het luchtbehandelingssysteem: de luchtbehandelingsunit, de koelunit alsook de luchtverdeelcomponenten. Doordat de regeling zo compleet is, wordt bij toepassing van Swegon-producten veel kosten voor regeltechniek bespaard op een project en dat is natuurlijk financieel interessant. De totale projectkosten worden hierdoor aanzienlijk lager.

Om het volledige Swegon-programma te bekijken, kunt u een bezoek brengen aan de website www.swegon.com

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie