phone_iphone0320 – 286181

14.08 Auerhaan; Completeert programma schoolventilatie met “HR Class” unit

Voor de ventilatie van klaslokalen heeft Auerhaan zijn programma uitgebreid met een nieuwe binnenunit, de “HR Class”. De unit wordt tegen de muur onder het plafond gemonteerd. Het betreft een individueel systeem per klaslokaal, waardoor het toepasbaar is in nieuwbouwprojecten alsook in bestaande scholen (renovatieprojecten). 

Via een hoog rendement warmtewisselaar wordt tot 92% van de warmte teruggewonnen, waardoor een laag energieverbruik is gegarandeerd. Naverwarming wordt standaard in de unit geleverd. De units is voorzien van de slimme TAC4 plug-en-play regeling, waardoor alleen geventileerd wordt indien dit nodig is.

Zomernachtkoeling wordt gegarandeerd via een 100% by-pass, waardoor de kinderen ’s morgens in een frisse klas kunnen starten. De units kunnen aangesloten worden op een extern gebouwbeheersysteem via Modbus, KNX of andere protocollen.

Auerhaan heeft het meest complete ventilatieprogramma voor scholen met diverse individuele oplossingen per lokaal alsook centrale ventilatieconcepten. Auerhaan kan daardoor voor elk scholenproject de meest optimale oplossing realiseren.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie