phone_iphone0320 – 286181

20.05 Gold RX/HC, ventilatie, verwarming en koeling “all-in-one”

Auerhaan-Klimaattechniek boekt veel succes met de Swegon GOLD RX/HC units. Deze luchtbehandelingsunits, die voorzien zijn van een volledig geïntegreerde inverter warmtepomp en complete regeling, bieden naast nieuwbouwprojecten ook een ideale oplossing bij verduurzamingsprojecten.

Doordat bij Swegon GOLD RX/HC units de integratie tussen de warmtepomp en de luchtbehandelingsunit mechanisch alsook qua besturing al is uitgevoerd, bespaart dit de installateur veel tijd en dus ook kosten op het gebied van engineering, montage en minder kans op faalkosten. Met deze oplossing kan een project dus snel en efficiënt worden gerealiseerd.

De aansturing van de luchtbehandelingsfuncties én warmtepomp zijn ondergebracht in één regeling en één bedieningsunit. Door het samenbrengen van deze functies in een regeling zorgt Swegon ervoor dat een ideale balans tussen een prettig comfort en een laag energieverbruik mogelijk is.

De besturing van de unit is voorzien van een webserver waardoor deze lokaal en via internet te bedienen is. Ook is de unit voorzien van de bekende communicatiemogelijkheden (o.a. MODbus, BacNet) voor integratie met een GBS.

De Luchtbehandelingsunits zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van ca. 2.500 m3/h tot circa 24.000 m3/h. De units zijn compact gebouwd en flexibel in configuratie. Daarnaast zijn de Swegon GOLD RX/HC leverbaar voor zowel buitenopstelling als binnenopstelling.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie