phone_iphone0320 – 286181

23.09 Optimaal binnenklimaat met PARASOL Zenit comfortmodules

Een optimaal binnenklimaat met een aangename temperatuur, zonder geluidshinder of tocht, is van grote invloed op het comfort van mensen. Zo ervaart men in kantoren en vergaderruimtes meer werkplezier en draagt het bij aan de productiviteit. In hotelkamers zal men zich beter kunnen ontspannen en draagt het bij aan een goede nachtrust.

Fabrikant Swegon heeft dit goed begrepen; verwarmen, ventileren en koelen met een energiezuinige PARASOL Zenith comfortmodule gaat namelijk een stapje verder dan met een standaard inductie-unit. De lucht wordt in vier richtingen verdeeld in plaats van twee, waardoor de toevoerlucht snel wordt vermengd met de lucht in de ruimte. Hierdoor kunnen hoge capaciteiten worden gerealiseerd, zonder extra plafondruimte in beslag te nemen. Dat is echter niet het enige voordeel van de PARASOL Zenit comfortmodules:

 

  • Het uitblaaspatroon kan aan alle zijden van de unit per sectie worden aangepast.
  • De hoge koelcapaciteit maakt het mogelijk een lagere leidingdruk of een hogere koelwatertemperatuur te gebruiken. Dit bespaart niet alleen energie, maar verbetert zelfs het ruimtecomfort.
  • Stijlvol ontwerp voor vlakke inbouw in het systeemplafond. Standaard in RAL 9003, maar ook andere kleuren behoren tot de mogelijkheden.
  • De PARASOL Zenith units zijn eenvoudig te installeren en reinigen. Dat scheelt installatie- en onderhoudskosten.
  • Werking op basis van VAV (variabel debiet) of CAV (constant debiet) en daarnaast is het mogelijk de unit aan te sturen door middel van diverse besturingsplatforms.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie