phone_iphone0320 – 286181

19.01 Compacte GLOBAL LP plafond HR WTW units

Auerhaan Klimaattechniek heeft een compleet nieuwe serie plafond WTW units geïntroduceerd. Deze nieuwe Global LP units onderscheiden zich door een geheel nieuwe opbouw met nieuwe componenten. Bij het ontwerp van deze nieuwe serie heeft men vooral als doel gesteld units te ontwikkelen met een laag geluidsniveau.

De Global LP serie van Lemmens is een toevoeging op het bestaande programma plafond WTW units. Hierdoor beschikt Auerhaan nu over een zeer uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van plafond WTW units. Er zijn nu 14 verschillende modellen beschikbaar met luchtcapaciteiten van 300 m3/h tot 2.900 m3/h. Zeer binnenkort worden er zelfs nog twee modellen geïntroduceerd waardoor er plafondunits beschikbaar zijn met een luchtcapaciteit tot ca. 3.600 m3/h.

De servicepanelen van de Global LP plafondunits zijn gemonteerd op een glijrails, waardoor service- en onderhoudswerkzaamheden eenvoudig zijn uit te voeren. Bovendien zijn alle Global LP units voorzien van een complete plug & play regeling en worden ze geleverd met de zeer gebruiksvriendelijke TAC-Touch afstandsbediening.   

De Global LP plafond WTW units maken onderdeel uit van de zeer uitgebreide serie GLOBAL WTW units. Deze serie bestaat uit meer dan 60 verschillende modellen in verschillende uitvoeringen, voorzien van een Hoog Rendement platenwisselaar of voorzien van een warmtewiel.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie