phone_iphone0320 – 286181

21.07 Auerhaan heeft dè oplossing voor verduurzaming en optimaal ventileren

Auerhaan weet dat verduurzaming en optimaal ventileren aspecten zijn waar installateurs en gebouweigenaren tegenwoordig mee worden geconfronteerd. De nieuwste generatie Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingskasten met geïntegreerde warmtepomp bieden echter vaak dè oplossing waarmee deze vraagstukken ‘aangepakt’ kunnen worden.

De GOLD RX/HC unit is een gasloze totaaloplossing waarmee geventileerd, verwarmd en gekoeld wordt. Dit alles aangestuurd door een zeer geavanceerde, complete besturing. Alle componenten zijn uitstekend op elkaar afgesteld, waardoor een significante energiebesparing wordt gerealiseerd. In vergelijking met luchtbehandelingsunits met los opgestelde warmtepomp bespaart de Swegon GOLD unit bovendien veel montagetijd op de bouwplaats, en daarmee (faal)kosten. De koel- en regeltechnische werkzaamheden zijn namelijk reeds fabrieksmatig uitgevoerd.

De Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunits zijn onvoorstelbaar flexibel in configuratie, installatie en inbedrijfstelling. Alle functies zijn gemakkelijk toegankelijk via de GOLD-gebruikersinterface. De luchtbehandelingskasten zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van 3.000 m3/h tot circa 25.000 m3/h.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie