phone_iphone0320 – 286181

23.05 Swegon GLOBAL serie WTW-units nu allemaal met Eurovent certificering

Auerhaan-Klimaattechniek, de Nederlandse leverancier van de Swegon luchtbehandelingsproducten, meldt geweldig nieuws uit de fabriek van Swegon in België. Vanaf heden zijn namelijk álle Global warmteterugwinunits voorzien van Eurovent certificering.

Al geruime tijd was het verkrijgen van een Eurovent keurmerk voor de hele Global-serie een grote wens van Swegon. Voor een installateur, adviseur en eindgebruiker betekent namelijk het toepassen van producten met een Eurovent certificaat een stuk zekerheid. De specificaties en prestaties van producten met een Eurovent certificering zijn objectief en onafhankelijk gecontroleerd en getoetst. Het Eurovent-logo en het energielabel zijn toegevoegd aan de selectie-uitdraai van de online selectietool AHU Design en uiteraard zijn de Global-producten opgenomen in de Eurovent-database.

De eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Swegon heeft de Global WTW-units steeds verder doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Met als resultaat een serie luchtbehandelingssystemen met flexibele mogelijkheden, die zeer geschikt is voor toepassing in projecten met kleine tot middelgrote luchtcapaciteiten. Bovendien kenmerkt de Global-serie zich door korte levertijden en een gebruiksvriendelijke bediening. Dat alles verklaart waarom graag voor een unit uit de Global-serie wordt gekozen.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie