phone_iphone0320 – 286181

Eenvoudig en snel selecteren met nieuwe Swegon snelselectie gids

Elk gebouw is anders en ook de eisen die worden gesteld, kunnen verschillen. Dat bepaalt welke luchtbehandelingsunit het meest geschikt is voor een specifieke situatie. Er is geen universele of “one-size-fits-all” oplossing. Fabrikant Swegon begrijpt dat als geen ander. Voor elk project, groot of klein, heeft Swegon namelijk een luchtbehandelingskast. Echter, door het ongekend brede assortiment kan de zoektocht naar de perfecte oplossing voor u, soms best lastig zijn.  
Met de nieuwe snelselectie gids van Auerhaan Klimaattechniek en Swegon is dit verleden tijd. In een oogopslag worden de luchthoeveelheden van alle Swegon luchtbehandelingsunits, zoals de  GOLD, GLOBAL, ESENSA en MURAL series, overzichtelijk weergegeven, én u ziet de mogelijkheden en opties. De keuze wordt op basis van de volgende criteria enorm vereenvoudigd:

  • Welke warmtewisselaar; warmtewiel, tegenstroom-platenwisselaar of twincoil.
  • Installatiemogelijkheden; zoals binnen- of buitenopstelling, aansluitzijdes, etc.
  • Koel- en verwarmingsmogelijkheden; zoals voor- of naverwarming of voorzien van geïntegreerde warmtepomp.

De snelselectie gids is te downloaden op de website auerhaan-klimaattechniek.nl. Toch liever een papieren exemplaar? Bel of mail Auerhaan Klimaattechniek. Op de website swegon.com vindt u overigens de gratis AHU Design online selectiesoftware, waarmee u zelf ook op een gebruiksvriendelijke manier de meest geschikte luchtbehandelingskast kunt selecteren. 

mei 2024

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie