phone_iphone0320 – 286181

19.03 Paragon Comfort-module; voor het beste comfort in de hotelkamer

De Swegon Paragon Comfort module is een inductie unit van Auerhaan Klimaattechniek, die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in hotels en ziekenhuizen. Door de specifieke compacte bouwwijze kan deze eenvoudig toegepast worden in de zo kenmerkende bouw van een hotel kamer.

De Paragon Comfort module is leverbaar in verschillende breedtematen en levert zeer hoge koel- en verwarming capaciteiten. Door het inductie principe heeft deze Comfort module een aantal grote voordelen t.o.v. het toepassen van fan coil units. De afwezigheid van een ventilator in de Paragon Comfort module zorgt ervoor dat er een aanzienlijk lager geluidsniveau wordt gerealiseerd. Ook de service en onderhoudskosten zullen aanzienlijk lager liggen door de afwezigheid van de ventilator, filters en condens afvoer. Daarnaast zal de levensduur van een Paragon Comfort module door de afwezigheid van deze onderdelen aanzienlijk langer zijn dan bijvoorbeeld een fan coil unit.

Als Comfort en Life Cycle Cost belangrijk zijn dan is de Paragon Comfort module de juiste oplossing.

Auerhaan Klimaattechniek levert de Paragon Comfort module in verschillende uitvoeringen en optioneel kunnen deze worden geleverd met verschillende toebehoren, zoals regelaars, kleppen en geluiddempers.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie