phone_iphone0320 – 286181

17.01 Auerhaan presenteert nieuwe serie inductie-units van Swegon

Auerhaan introduceert met de nieuwe serie PARASOL Zenith inductie-units wederom een Swegon product van hoogstaand niveau. De inductie-units hebben de mogelijkheid voor een kanaalaansluiting op de lange en op de korte zijde, waardoor zowel het systeemontwerp alsook het installatiewerk wordt vereenvoudigd. Tevens ondersteunt de nieuwe Swegon ontwerpsoftware de adviseur en installateur in een optimaal systeemontwerp met een hoge mate van flexibiliteit.

Door een aantal slimmigheden die in de unit zijn verwerkt, hebben de units een hoger koel- en verwarmingsvermogen dan normaal. De PARASOL Zenith units onderscheiden zich van concurrerende producten doordat met hun lage interne weerstand de luchtverplaatsing en daarmee de capaciteit groter is, bij gelijkblijvende afmetingen. Bovendien is de serie PARASOL Zenith uitgebreid met de productgrootte 1800, met voldoende capaciteit voor het klimatiseren van 40 m2 per unit.

Bovengenoemde punten hebben tot resultaat dat een kleiner aantal inductie-units hoeven te worden geïnstalleerd, waardoor de totale installatie goedkoper wordt en de investeringskosten worden verlaagd. 

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie