phone_iphone0320 – 286181

17.05 Auerhaan introduceert nieuwe generatie GOLD luchtbehandelingsunits van Swegon

Naast de kleur en afwerking van de nieuwe generatie GOLD units is het ontwerp van de omkasting op verschillende punten aangepast om de luchtdichtheid te verhogen en koudebruggen verder te elimineren, opdat energieverliezen tot een minimum worden beperkt. In de omkasting zit een compleet nieuw ontwikkeld productplatform, waardoor veel meer instelmogelijkheden en instelcombinaties mogelijk zijn in vergelijking met de voorgaande productgeneraties. Hierbij wordt geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit, het prestatieniveau en energie-efficiency die de afgelopen twee decennia zo kenmerkend zijn geweest voor de GOLD-serie.

Het nieuwe productplatform met de nieuwe functies en regeltechniek maakt het mogelijk voor elk project en elke toepassing een standaard GOLD-unit te selecteren. De unit is volledig “plug & play” en door zijn flexibiliteit toepasbaar in elke situatie zonder dat verdere aanpassingen nodig zijn.

De GOLD-unit met warmtewiel is vanaf nu ook leverbaar met geïntegreerde koeling en verwarming door middel van een ingebouwde warmtepomp, inclusief de complete regeling. Alle Swegon GOLD-units zijn Eurovent gecertificeerd.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie