phone_iphone0320 – 286181

22.03 Swegon heeft maatwerkoplossing voor elk ventilatieprobleem in scholen

Het probleem bij het verbeteren van het binnenklimaat van scholen begint bij het feit dat geen gebouw gelijk is. Naast een oplossing die aan alle ventilatiecriteria voldoet, wil men ook een oplossing waarbij zo min mogelijk bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Maatwerk is dus noodzakelijk. Swegon, toonaangevende fabrikant van luchtbehandelingssystemen heeft dit goed begrepen.

Swegon heeft standaard een breed programma ventilatiesystemen; centrale en decentrale systemen, met of zonder luchtkanalen en luchtbehandelingskasten voor binnen- of buitenopstelling. Daarnaast is er een ruime keus aan diverse opties. Hierdoor wordt voor elke situatie daadwerkelijk maatwerk geleverd. Er zijn meerdere bedieningsmogelijkheden en alle schoolunits zijn  eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Dit bespaart tijd en dus kosten. Een kleine greep uit het assortiment:

  • CLASS UNIT PX: een efficiënte luchtbehandelingskast met platenwisselaar, geschikt voor plafondmontage en mogelijkheid voor CO₂ sturing.
  • COMPACT AIR: een luchtbehandelingskast met warmtewiel met hoog rendement (ook leverbaar in COMPACT HEAT versie met geïntegreerde elektrische batterij).
  • GLOBAL LP OUT: een luchtbehandelingskast met geringe hoogte voor installatie op platte daken. Dit vermindert de zichtbaarheid van de unit op het dak.
  • CUSTOS: een plug & play luchtreiniger, uitgerust met een voorfilter en een HEPA H14 filter. Een efficiënt en energiezuinig toestel dat discreet in elk lokaal kan geplaatst worden, dankzij diverse afwerkingen.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie