phone_iphone0320 – 286181

16.10 Auerhaan introduceert compacte verticale schoolunit van Swegon

De COMPACT Air en COMPACT Heat units van Swegon zijn complete luchtbehandelings-WTW-units, die direct in de te ventileren ruimte worden geplaatst. Door de verticale opbouw van de unit is weinig vloeroppervlak benodigd en door het fraaie design past de unit in elke ruimte.

De aansluitingen voor verse buitenlucht en afvoerlucht zitten aan de bovenzijde. De units zijn voorzien van het zogenaamde IQnomic regelsysteem voor de regeling van de ventilatoren, de warmtewisselaar, de temperaturen, de luchthoeveelheden en de bedrijfstijden. Tevens is de unit voorzien van zomernachtkoeling, waarbij in de zomerperiode koele buitenlucht in de ruimte wordt gebracht. In de unit zijn F7 filters voorzien voor de toevoer- en afvoerlucht. Filter-monitoring is standaard.

Daarnaast zijn de units volledig “plug en play”, alleen een elektrische voeding is benodigd. En omdat er geen kanalensysteem nodig is, kan de unit in enkele uren operationeel zijn, dus lage montagekosten.

De COMPACT Heat is gelijk aan de COMPACT Air, maar kan ook gebruikt worden voor het opwarmen van de ruimte in recirculatiestand door middel van een krachtige luchtverwarmer. Door de extreem geluiddempende omkasting, voldoen de units aan de Nederlandse geluidsnormen voor klaslokalen.

Naast toepassing in scholen kunnen de COMPACT Air en COMPACT Heat units ook toegepast worden in onder andere (kleine) kantoren, werkplaatsen, restaurants en soortgelijke ruimten.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie