phone_iphone0320 – 286181

16.05 Auerhaan totaaloplossing voor een optimaal klimaat in hotels

“Het belangrijkste economische kerngetal binnen de hotelsector is de bezettingsgraad. Dit percentage kan direct gekoppeld worden aan het welzijn van de hotelgasten. Onderzoek toont bijvoorbeeld aan, dat er een duidelijk verband bestaat tussen de kwaliteit van het binnenklimaat en slapen. Voor hotelgasten is een goede nachtrust een belangrijke eis waaraan moet worden voldaan. Indien het hotel aan de verwachtingen van de gasten voldoet of deze verwachtingen zelfs overtreft, dan komen ze graag terug naar het hotel.” vertelt Bert van Loenen, directeur van Auerhaan Klimaattechniek in Lelystad.

Met de systeemoplossingen van Auerhaan / Swegon kunt u hieraan een positieve bijdrage leveren. "De hoteloplossingen van Auerhaan / Swegon zorgen voor een optimaal binnenklimaat met een zo laag mogelijk energieverbruik. Dat betekent dat het hotelpersoneel zich meer kan focussen op de andere wensen van de gast om zijn of haar welzijn te optimaliseren.”, vervolgt Van Loenen.

 

ALLES ONDER CONTROLE!
De producten van Auerhaan / Swegon dragen er zorg voor, dat het complete klimaatsysteem onder controle is en vergemakkelijken daarmee het routinematig onderhoud, waardoor aanzienlijke kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd. Geïntegreerde functionaliteit voor monitoren en rapportage minimaliseert tevens de kosten voor dure beheersystemen. Alle componenten zoals WTW-luchtbehandelingsunits, warmtepompen, inductie-units, regelkleppen etc. communiceren met elkaar en men bereikt hiermee de meest optimale installatie op het gebied van comfort. “Met het revolutionaire regelsysteem IQlogic zijn er oneindig veel mogelijkheden voor communicatie en beheer op afstand via centrale regelsystemen, laptop, tablet en smartphone. Communicatie tussen de hand-held controller kan draadloos via WLAN. De bediening van de controller is even gemakkelijk als het gebruik van een computer, tablet of smartphone via Wi-Fi.”, legt Van Loenen uit.

VEEL ERVARING
Wereldwijd heeft Swegon in de afgelopen 10 jaar aan meer dan 300 hotels producten en systeemoplossingen geleverd. “Tevreden en terugkerende adviseurs, installateurs en gerenommeerde hotelketens bevestigen dat de Swegon producten en systeemoplossingen goed overeenkomen met de behoeften van de markt. De referentielijst van Swegon is indrukwekkend te noemen.”, aldus Van Loenen.

Dit laatste wordt nog bevestigd door het feit dat de systeemoplossingen en de daarin toegepaste componenten hoog aangeschreven awards hebben ontvangen zoals " The Big Climate Prize " in zowel 2007 (PARASOL) en 2011 (hoteloplossingen).
De Swegon producten zijn Eurovent gecertificeerd. De GOLD-serie is tot 50.000 m3/h Eurovent gecertificeerd en tot 9000 m3/h Passivhaus gecertificeerd. Swegon is de eerste en enige fabrikant die over deze certificering beschikt.

Naast de systeemoplossingen voor hotels heeft Swegon ook systeemoplossingen voor onder andere scholen, kantoren en winkelcentra.

AUERHAAN EXCLUSIEF DISTRIBUTEUR VAN SWEGON
Auerhaan is de exclusieve distributeur van de Swegon producten voor de Nederlandse markt. Swegon is één van de grootste fabrikanten van luchtbehandelings- en warmteterugwinunits in Europa. Jaarlijks worden meer dan 10.000 luchtbehandelingsunits door Swegon geproduceerd. Daarnaast heeft Swegon ook een uitgebreid programma luchtverdeelcomponenten. Swegon manifesteert zich in het topsegment van de markt; de units zijn zeer doordacht ontworpen, compact en maken gebruik van de beste componenten om hiermee het optimale rendement te kunnen realiseren.

Bert van Loenen vertelt dat naast de producten van Swegon Auerhaan ook de vertegenwoordigingen heeft van onder andere de volgende gerenommeerde fabrikanten: Helios met een zeer uitgebreid programma ventilatoren, Reznor gasgestookte luchtverhitters, Koolair met een uitgebreid programma luchtverdeelapparatuur; FläktWoods centrifugaal ventilatoren, Lemmens luchtbehandelings- en WTW units en DLK-Pollich industrieventilatoren.

“Auerhaan beschikt over een team deskundige medewerkers, die graag helpen een oplossing te creëren die het beste aansluit op de wensen van de opdrachtgevers. Doelmatig, duurzaam, optimaal comfort met zo laag mogelijke energiekosten.”, legt Van Loenen uit.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie