phone_iphone0320 – 286181

18.03 Auerhaan presenteert Swegon WTW-unit met geïntegreerde warmtepomp

De nieuwe generatie GOLD luchtbehandelingskasten van Swegon biedt tal van nieuwe mogelijkheden op het gebied van luchtbehandeling. Een van de grootste vernieuwingen zijn de GOLD RX / HC modellen met geïntegreerde warmtepomp. Deze hoogwaardige plug & play units zijn voorzien van sorptie warmtewiel en omkeerbare inverter warmtepomp. 

De GOLD RX/HC units zijn zeer compact gebouwd en zijn geschikt voor plaatsing zowel binnen als buiten. Door de uitgebreide functies en mogelijkheden wordt het gemakkelijker dan ooit om een uitgebreid ventilatiesysteem te realiseren. In vergelijking met een WTW-units met losstaande warmtepompen bespaart de Swegon plug & play unit veel montagetijd op de bouwplaats, en daarmee kosten. De koel- en regeltechnische werkzaamheden zijn reeds fabrieksmatig uitgevoerd.

De GOLD RX / HC luchtbehandelingsunits zijn onvoorstelbaar flexibel in configuratie, installatie en inbedrijfstelling. Bovendien zijn alle functies ook gemakkelijk toegankelijk via de GOLD-gebruikersinterface. De GOLD RX / HC luchtbehandelingskasten zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van 2.000 m3/h tot circa 20.000 m3/h.

WAAROM AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK

Sterke merken
Professionele ondersteuning
Technische kennis
Uitgebreid leveringsprogramma
Maatwerk oplossingen
Systeemgarantie